The Flow


Flow Teacher

Ben jij enthousiast over The Flow en wil jij graag zelf flow sessies geven? In deze 2,5 daagse training leer je de opbouw en filosofie van The Flow en leer je hoe je zelf sessies kunt begeleiden.

Teacher training

12-14 juli 2024

The The Flow is een workout voor zowel je lichaam als geest. Tijdens een sessie worden diverse elementen gecombineerd, zoals stretch movements, dans, pilates, Qigong, ademhaling en mindfulness. Het resultaat is een ervaring van innerlijke rust en diepe ontspanning in je lichaam, terwijl je tegelijkertijd nieuwe energie laat stromen. Het is de perfecte harmonie tussen lichamelijke beweging en geestelijke balans.

Door de groeiende vraag van mensen die zelf Flow sessies willen geven, heb ik besloten om een teacher training op te zetten samen met Judith van Hal. We bundelen voor deze training onze jarenlange kennis en ervaring.

Wij hebben een unieke Flow training retraite ontworpen, waarin je wordt opgeleid tot een deskundige Flow-trainer. Na het afronden van deze training heb je een stevige basis en kennis om anderen te begeleiden naar een staat van rust en energie, en de magie van “The Flow” te delen.

Let's Flow!

Untitled design

wat leer je tijdens

de Flow Teacher Training

Tijdens onze Flow Teacher Training verdiep je je in een breed scala aan onderwerpen die je zullen helpen om een deskundige en inspirerende Flow-trainer te worden. Je leert:

Met deze training kun je niet alleen Flow-sessies geven, maar kun je ook een diepgaand begrip van beweging en mindfulness delen en anderen helpen om innerlijke rust en vitaliteit te ervaren.

Let's Flow!

The-FLOW-Januari-2022-high-1
Praktische informatie en investering

Start vrijdag 12 juli 15.30 uur –  Einde zondag 14 juli 16.00 uur

Dit is een teacher retraite inclusief overnachtingen en heerlijk gezond eten. Op deze manier hebben we echt de tijd en rust om met elkaar te verbinden en The Flow helemaal tot je te nemen en zelf te ervaren in een prachtige, rustgevende omgeving, De Hoorneboeg.

Je slaapt op een duo slaapkamer. Slapen en eten is inbegrepen in de prijs. 

Inclusief

  • Overnachtingen de Hoorneboeg inclusief eten en drinken
  • Cursus materiaal
  • Na deelname heb je toegang tot een online portaal met 9 voorbeeld lessen en bijbehorende Spotify muzieklijst
  • Een certificaat van deelname

Locatie
Hoorneboeg – Hilversum

Investering
Prijs: €699. Exclusief: 21% BTW.

Voor wie is deze training?

Deze training is ontworpen voor ervaren instructeurs en professionals die hun bestaande klantenkring willen verrijken met de principes van The Flow. Het is ideaal voor yoga, fitness of ademhalingsteachers, evenals coaches en psychologen die al ervaring hebben met lesgeven of begeleiden en nu hun aanbod willen uitbreiden met lichaamsgerichte oefeningen. We verwachten dat deelnemers al een basis hebben gelegd in hun vakgebied en de intentie hebben om The Flow-principes direct in de praktijk te brengen.

The Flow leggen we vaak de nadruk op gevoelsmatig handelen en intuïtieve benaderingen. We willen graag mensen aantrekken die openstaan voor het verkennen van beweging en mindfulness op basis van innerlijke wijsheid. Een praktische training voor praktische mensen. 

 

Om deel te nemen aan onze training, vragen we dat je aan de volgende criteria voldoet:

Aanmelden

Aanmelding voor juli 2024 nu geopend!

Past de The Flow helemaal bij jou en zie jij zelf als de nieuwe lichting Flow Teachers? Voldoe je aan de criteria zoals hierboven omschreven? 

Laat ons iets meer over jou en je motivatie weten door dit korte formulier in te vullen. Vertel ons waarom jij denkt dat Flow bij je past en waarom je graag Flow lessen wilt geven. 

We kijken uit naar jouw verhaal en jouw passie voor Flow! 

Reacties OP Flow lessen

Flow is een bewezen concept. Inmiddels hebben talloze mensen bij Cindy Flow-sessies gevolgd, zowel online als live. Dagelijks nemen vele anderen deel aan de online Flow-sessies in de Meditation Moments App. Hieronder vindt je enkele reacties op The Flow-lessen:

Flow trainers

Cindy Pilarczyk - Koeman

Creator The Flow

Bij The Flow komen al mijn interesses samen: beweging, de werking van de mind, de invloed van de mind op het lichaam en de kracht van ademhaling. 

Als kind was ik altijd bezig met sport en dansen. Na de middelbare school besloot ik daarom een sportopleiding te volgen. Vanuit mijn achtergrond in sport en bewegen, mijn jarenlange interesse voor de werking van de mind, ademwerk en later ook de invloed van emoties en trauma op het lichaam, ben ik The Flow gaan ontwikkelen. Hierin komt voor mij alles samen. Flow is work-out waarbij je dans, stretchen, bewuste ademhaling en mindfulness combineert.

Het helpt je om waar te nemen waar er spierspanning is in je lijf. Door de verschillende stretches en bewegingen help je je spieren te ontspannen. Door het bewegen, dansen en de ademhaling breng je de energie in je lijf in beweging. Uit je hoofd, in je lijf. De flow-ademhaling helpt je langzamer en dieper te ademen, waardoor je zenuwstelsel tot rust komt. 

Na het uitvoeren van de bewegingen en het toepassen van de flow-ademhaling, ervaren mensen vaak een diepe ontspanning. Bovendien kunnen vastzittende emoties in je lichaam loskomen. Het leukste van een flow sessie, het gevoel van vrijheid en plezier. Bewegen en genieten van muziek zonder nadenken.

Cindy is ook mede oprichter van de Mastermind Academy en de Meditation Moments App samen met Michael Pilarczyk. 

Judith van Hal

Yoga teacher

Mijn passie is liefde verspreiden en mensen inzichten, tools meegeven voor een mooier, gelukkig leven.

Na 10 jaar een druk bezochte yogastudio gerund te hebben, heb ik mijn vleugels uitgespreid en ben ik me meer gaan richten op retreats in binnen en buitenland. Voor Wendy van Dijk geef ik retreats in Ibiza en vanuit mijn eigen bedrijf organiseer ik retreats in Italië, Jordanië en India.

Ik geef alle vormen van yoga, meditatie en mindfulness trainingen, cacoa ceremonie’s en breathwork. Daarnaast coach ik mensen met name burnouts.

Ik hou van dans en breathwork en de combinatie vind ik prachtig. Hoe dit elkaar versterkt en mooie resultaten geeft. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit samen met Cindy te mogen begeleiden en hoop je te ontmoeten in deze prachtige flow. 

Heb je een vraag? Neem contact op via contact@theflow.nl dan helpt mijn collega je zo snel mogelijk!